Как да разбера каква е моята мисия?

Всеки един от нас идва на Земята с предварително подготвен план. Избираме през какви преживявания да минем, избираме семейството си, обкръжението си, избираме каква мисия да осъществим, избираме и какви предизвикателства да имаме в живота си. Често душата избира по-глобална мисия, която засяга и други души. По този начин душата по-бързо напредва, като помага и на другите души да вървят напред към своето духовно развитие. Но когато дойдем на Земята и влезем в тяло на бебе, постепенно забравяме. Необходимо е да развием това тяло – да се научим да пълзим,да лазим, да ходим, да тичаме, да говорим. Цялото това съсредоточаване в тези физически дейности помага да забравим защо идваме тук, на Земята, каква е нашата мисия и кои са важните задачи за нашата душа.

Душата идва на Земята, за да се освободи от стари кармични задължения

Душата идва на Земята, за да се освободи от стари кармични задължения и да развие своите способности и опитност. Всяка душа подготвя прецизно плана за живота си. Заедно с това, взима всички необходими качества и умения, които са й нужни да изпълни мисията си. Цялата тази енергия се кодира в паметта на душата. Ако не използваме тези умения, качества и дарби „по предназначение“, те започват да ни пречат и да се обръщат срещу нас. Тогава усещаме психически и физически дискомфорт. Появяват се паник атаки, депресия. Не сме удовлетворени от това, което правим, не ни носи радост, не ни зарежда, а само чакаме да приключим задачите, без да се наслаждаваме на процеса на вършене на задачите. Нямаме ентусиазъм да се развиваме.

Когато не изпълнява своята глобална мисия, душата затруднява и другите души да изпълняват своите лични мисии. Без нейната помощ и подкрепа другите души изпитват трудност да изпълнят своите лични мисии, затова ролята на всяка душа е важна и значима.

Поради тази причина е много важно да сме в мисията си и да я живеем. Когато сме в нашата мисия, всичко се случва с лекота. Привличаме хора, събития, материални блага, благополучие, благоденствие, изобилие. Всичко идва бързо и лесно, нещата се получават с грация и лекота. Чувстваме се щастливи, изпълнени с енергия, заредени и искаме да ставаме все по-добри и все по-добри в това, което правим. Идват нови идеи, вдъхновени сме, щастливи сме, блестим когато говорим за нашата мисия. Изпълняваме я с голямо желание, зарежда ни и ни дава сили да продължаваме напред и да заразяваме околните с ентусиазъм.

Примери от практиката ми

По време на групова регресия за откриване на мисия, една участничка получи информация, че ще разбере каква е мисията й след като стане майка. Друга участничка в тази регресия получи информация каква е нейната мисия, но й беше трудно да повярва. Дадох й препоръка да следва това, което й беше дадено като информация по време на регресията. Понякога е трудно да повярваме на информацията, която получаваме по време на регресия. Това е така, защото по време на регресия всичко е възможно. Падат ограниченията, които си налагаме, падат бариерите в ума ни и се случват чудеса. Тук е важно да позволим на тази информация да стигне до нас и да повярваме в нея, без да се съмняваме дали това е възможно или не. Зная, че ако следваме напътствията, които получаваме по време на регресия и се доверяваме на процеса, всичко ще си идва на мястото.

Ако и вие искате да разберете каква е вашата мисия, разгледайте и вземете on-demand уебинар „Каква е мисията ми в настоящия живот?”

С любов и благодарност,
Марияна Шенкова
Регресивен терапевт
Няма коментари

Напиши коментар