Какво е най-важно за мен

Може би семейството, може би любовта, може би работата, хобито, кариерата…. или нещо друго, което не знаеш и не се сещаш в момента?

Важните неща за нас се променят. Те са динамични и актуални в настоящия момент, за да се фокусираме върху тях и да направим каквото е необходимо, за да сме удовлетворени. Ако ви попитам “Какво е важно за теб?”, някои от вас ще отговорят здравето, други семейството, други работата, други любовта…. На този въпрос имаме различен отговор. Защото хората сме различни и това е най-хубавото. Да сме пъстри, разноцветни и с различен поглед върху света.

Ако ви попитам “Какво е най-важно за теб?”, тогава може би ще се замислите, за да отсеете най-значимото от значимото. И когато се замислим започваме да се чудим, дали пък не е това, или пък е другото. Когато вкараме мисълта в действие, вкарваме “дистрактор” или така нареченият фактор, който размива, който ни пречи да се фокусираме. Често се случва да си мислим, че ни е важна любовта, но в последствие да разберем, че съвсем друго ни е важно като мисия, хоби, лично удовлетворение.

От практиката

Когато правя индивидуални сесии, в предварителния разговор клиентът ми казва че му е важен партньорът и иска да разбере повече: къде и кога се е зародила връзката им; какво имат да преживяват заедно в настоящия живот; как да преодоляват трудностите, които имат; как да продължат напред и т.н. Когато започнем да пътуваме, се случва клиентът да получи всякаква друга информация, но не и информацията, която първоначално е искал да получи. Това дава знак на съответния клиент, че към настоящия момент партньорството е на заден план. Има по-важни сфери от живота му върху които да се фокусира – работа, кариера, хоби, мисия. И ще дойде момент, в който партньорството ще е по-важно от всички други сфери.

Това е кръговрат, който ни помага да развиваме различните полета от нашия живот. Когато знаем кое поле е най-важно за нас към настоящия момент, ние насочваме цялата си енергия към него да го подобрим и развием. И се въртим – от любов и взаимоотношения до кариера, здраве, семейство, хоби, мисия…… и се развиваме и вървим напред.

Добре е да проверяваме от време на време кое е най-важно за нас, за да сме сигурни, че сме на прав път и че фокусът ни е на правилната сфера от нашия живот.

Ако се питате кое е най-важно за вас към този момент, заповядайте на онлайн групова регресия „Какво е най-важно за мен?” на 28 юли от 19.00 часа българско време!

Ще се радвам да бъдем заедно и да ви водя в този процес!

С любов и благодарност,

Марияна

Няма коментари

Напиши коментар